Despre noi

Daca esti aici , inseamna ca vei merge mai departe.
IMOBILIARE 4 YOU functioneaza din anul 2005, in mod continuu, indiferent de etapele existente in societatea romaneasca , de criza economica, sau orice alte probleme,in anul 2008 schimbandu-si doar statutul.
Ne caracterizeaza ambitia, perseverenta, optimismul, si nu in ultimul rand capacitatea de a intelege nevoile clientului inaintea nevoilor noastre.
Ca orice activitate si ca orice societate , avem atat clienti multumiti de prestarea noastra de servicii, cat si clienti nemultumiti, dar indiferent de situatie, am incercat sa invatam sa ne depasim rezultatele obtinute. Nu vrem sa spunem ca suntem buni, sau perfecti pentru dumneavoastra, ci va lasam sa decideti acest lucru.
Nu vrem sa va vindem doar vorbe, pentru ca ele nu ne costa bani, ci vrem sa va vindem o proprietate, sau sa va inchiriem o proprietate, pentru ca prin acest fapt va putem demonstra ce putem face pentru dumneavoastra.”

Cu o experienta pe piata romaneasca de imobiliare de aproape 8 ani de zile, IMOBILIARE 4 YOU este una dintre companiile importante din Arad, care ofera servicii de calitate de vanzare- cumparare apartamente, garsoniere, case, terenuri si servicii de inchiriere cu accent pe consilierea clientilor sai.
Increderea in serviciile companiei IMOBILIARE 4 YOU a fost dobandita prin implicare si mentinerea unei constante legaturi cu clientii si colaboratorii nostri, consilierea lor fiind o parte importanta din activitate.
IMOBILIARE 4 YOU ofera un pachet integrat de servicii imobiliare personalizat in functie de client si tip de proprietate: intermedierea dintre vanzator si cumparator, dintre proprietar si chirias, suport in procesul de negociere, suport in alegerea celui mai bun tip de proprietate, analize comparative pe zone, achizitia de imobile direct de societate in cazul in care aveti nevoie urgenta de o vanzare, amenajari de interior, consultanta creditare ,consultanta juridica ,si altele.

Pentru oferte si orice alte detalii suplimentare, IMOBILIARE 4 YOU va invita la sediul sau central, din Arad strada Piata Arenei nr.3 ap.5 (zona Boul Rosu cu acces din sensul giratoriu ) sau ne puteti contacta la numerele de telefon 0746 055 126 ; 0724 512 512 ; 0755 483 216