Politica de confidențialitate și protecția datelor cu caracter personal

 1. INFORMAȚII GENERALE

Această Politică de confidențialitate și protecție a datelor cu caracter personal („Politica”) descrie modalitățile în care noi, societatea IMOBILIARE 4 YOU S.R.L., procesăm informațiile aduse la cunoștința noastră, incluzând datele cu caracter personal care sunt colectate prin intermediul acestui website (www.imobiliare4you.ro) atunci când acesta este utilizat de dumneavoastră.

Prin utilizarea acestui website, sunteți de acord cu colectarea și utilizarea informațiilor dumneavoastră personale (în cazul în care acestea sunt furnizate) în conformitate cu această politică. În cazul în care nu sunteți de acord cu termenii prevăzuți de această politică de confidențialitate și cu furnizarea datelor cu caracter personal, nu utilizați acest website sau serviciile oferite de acesta.

 

Pentru a urmări mai ușor informațiile, ne putem referi la societatea IMOBILIARE 4 YOU S.R.L., folosind termenii ”IMOBILIARE 4 YOU”, „Societatea”, „noi”, „nostru”, etc, iar la dumneavoastră folosind termenii „utilizator”, „vizitator” sau „client”.

 

Societatea IMOBILIARE 4 YOU are sediul social în Arad, Piața Arenei, nr.3, ap. 5 (ZONA Boul Roșu), jud. Arad, este înregistrată la Oficiul Registrului Comerțului sub nr. J02/589/2008, având Cod Unic de Înregistrare 23605656, atribut fiscal RO, și desfășoară activități de intermediere vânzare/cumpărare imobile.

Totodată, IMOBILIARE 4 YOU este persoană juridică responsabilă de prelucrarea datelor cu caracter personal pe care le colectăm direct de la dumneavoastră sau din alte surse, ca urmare a accesării și vizualizării informațiilor existente pe site de către dumneavoastră. În colectarea acestor date, societatea noastră acționează în calitate de operator de date cu caracter personal și, prin lege, suntem obligați să vă furnizăm informații despre noi, tipurile de date personale pe care le colectăm, modul în care utilizăm informațiile, cui îi sunt transmise datele, precum și drepturile și opțiunile pe care le au persoanele fizice cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal.

De asemenea, pentru ca datele dumneavoastră să fie prelucrate în siguranță, am depus toate eforturile să implementăm măsuri rezonabile pentru a proteja informațiile dumneavoastră personale, iar prin prezenta politică descriem măsurile pe care le luăm pentru a asigura securitatea informațiilor și cum ne puteți contacta în legătură cu punerea în practică a protecției datelor și pentru a vă exercita drepturile.

www.imobiliare4you.ro este website-ul nostru oficial, creat pentru o mai bună informare a utilizatorilor website-ului cu privire la activitatea societății, serviciile pe care le oferim și pe care le puteți accesa prin intermediul website-ului sau la sediul nostru, precum și pentru asigurarea unei comunicări eficiente cu utilizatorii/persoanele implicate în activitățile de vânzare-cumpărare a imobilelor promovate prin intermediul website-ului.

În general, intenția noastră este de a colecta datele cu caracter personal care sunt furnizate în mod voluntar de către vizitatorii website-ului nostru și care sunt necesare pentru a putea oferi acces la informații privind serviciile oferite de societatea noastră.

 

Vă rugăm să citiți cu atenție această Politică pentru a afla mai multe informații despre modul în care procesăm informațiile aduse la cunoștința noastră, incluzând datele cu caracter personal care sunt colectate prin intermediul acestui website atunci când acesta este utilizat de dumneavoastră.

Politica noastră de confidențialitate și de protecție a datelor cu caracter personal se aplică oricărui vizitator al website-ului IMOBILIARE 4 YOU (www.imobiliare4you.ro).

 

IMOBILIARE 4 YOU se angajează să respecte prevederile Regulamentului UE 679/2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date prin luarea unor măsuri tehnice și organizatorice adecvate, destinate să pună în aplicare în mod eficient principiile de protecție a datelor:

Legalitate, echitate și transparență: prelucrăm datele dumneavoastră legal și corect, suntem întotdeauna transparenți în privința informațiilor pe care le utilizăm, iar dumneavoastră sunteți informat corespunzător.

Controlul vă aparține: în limitele legii, vă oferim posibilitatea de a examina exactitatea datelor personale, actualiza sau șterge datele pe care le-ai împărtășit cu noi și de a vă exercita celelalte drepturi.

Integritatea datelor și limitarea scopului: utilizăm datele numai în scopurile descrise la momentul colectării sau în noi scopuri compatibile cu cele inițiale, scopurile noastre respectând, în toate cazurile, legislația în vigoare. Luăm măsuri rezonabile pentru a ne asigura că datele personale sunt corecte, complete și actualizate.

Securitate: am implementat măsuri rezonabile de securitate și criptare, astfel încât să vă protejăm cât mai bine informațiile. Cu toate acestea, vă rugăm să rețineți faptul că niciun site web, nicio aplicație și nicio conexiune la internet nu este complet sigură

       2. CATEGORIILE DE DATE CU CARACTER PERSONAL PRELUCRATE

Puteți utiliza site-ul nostru fără a dezvălui date cu caracter personal, în calitate de vizitator al website-ului, respectiv fără a fi necesară înregistrarea unui cont sau completarea vreunui formular de contact.

Cu toate acestea, în cazul în care alegeți să interacționați cu website-ul nostru vi se va solicita furnizarea acestor date în timpul unui proces de înregistrare pentru:

 • contactarea în vederea accesării serviciilor noastre
 • contactarea în vederea transmiterii de mesaje/ eventuale sesizări/ solicitări de informații
 • contactarea dumneavoastră pentru remedierea unor defecțiuni tehnice ale site-ului și pentru a ne îmbunătăți serviciile,
 • comunicarea sau interacționarea cu website-ul nostru prin postarea de comentarii, impresii, întrebări și răspunsuri cu privire la anumite articole/ postări în cadrul blogului nostru de la secțiunea dedicată (Sfaturi utile),
 • abonarea la Newsletter-ul nostru, respectiv pentru a primi comunicări comerciale (oferte promoționale privind reduceri, s.a) și a fi la curent cu ultimele noutăți în legătură cu activitatea și serviciile societății,
 • partajarea (Share) cu prietenii a articolelor de interes prin intermediul platformelor social-media (facebook.com, twitter.com, pinterest.com, google.com etc).

 

Prin urmare, pentru realizarea scopurilor de mai sus, colectăm date cu caracter personal prin utilizarea formularelor de contact pe care le regăsiți la secțiunile din cadrul website-ului, după cum urmează:

 1. La secțiunea/rubrica „Contact” / „Trimite un mesaj”, disponibil pe website, regăsiți formularul utilizat pentru transmiterea mesaje, sesizări sau solicitări de informații. Datele care sunt solicitate cu ocazia utilizării acestui mijloc de comunicare sunt: numele utilizatorului, numărul de telefon și orice alte date pe care dumneavoastră le introduceți în mod voluntar în caseta destinată mesajului.
 2. La secțiunea „Sfaturi utile”, în cadrul fiecărui articol postat, regăsiți articole ce pot fi de interes pentru dumneavoastră la care puteți adăuga comentarii, opinii, impresii, sau replică la comentarii deja postate, prin completarea în formularul „Leave a Comment”/ „Post a comment”, a numelui, adresei de Email și orice alte date pe care dumneavoastră le introduceți în mod voluntar în caseta destinată comentariului.
 3. Pentru abonarea la newsletter-ul societății (formularul „Abonează-te la newsletter”), este necesară completarea adresei de e-mail, în cazul în care doriți să fiți la curent cu ultimele noutăți și să primiți informări comerciale de marketing privind activitatea și serviciile noastre. Furnizarea datelor cu caracter personal în scop de marketing este voluntară, dumneavoastră putând să vă exprimați consimțământul pentru prelucrarea datelor prin completarea și bifarea căsuței corespunzătoare atașate formularului de abonare disponibil pe site.

– „DEZABONARE”, prin accesarea linkului de dezabonare din newsletterul primit pe email.

Furnizarea informațiilor cu caracter personal prin intermediul formularelor noastre de contact sunt necesare pentru a accesa serviciile societății noastre prin intermediul website-ului ori pentru a respecta sau a răspunde solicitărilor primite. Alte date sau informații cu caracter personal pe care ni le furnizați la completarea formularelor de contact sunt la alegerea dumneavoastră.

Nefurnizarea oricăreia dintre informațiile și datele cu caracter personal solicitate poate conduce la imposibilitatea contactării și transmiterii mesajelor/solicitărilor/sesizărilor dumneavoastră prin intermediul website-ului nostru.

 

Suplimentar față de datele cu caracter personal și modalitățile de colectare descrise mai sus, colectăm date și din alte surse, așa cum este valabil pentru cele mai multe dintre site-urile web. Astfel, website-ul www.imobiliare4you.ro colectează automat anumite informații și le stochează în fișierele jurnal, prin modulele Cookie sau alte tehnologii similare (web beacons, web server logs, s.a). Acestea sunt date statistice referitoare la acțiunile și tiparele de navigare ale utilizatorilor noștri, și nu identifică direct o anumită persoană.

Aceste date includ: adresele IP (Protocol Internet), locația geografică a computerului sau a dispozitivului, tipul de browser, sistemul de operare și alte informații despre vizitarea acestui website, de exemplu paginile vizualizate, anunțurile pe care ați dat click. Adresa dumneavoastră IP poate fi, de asemenea, utilizată pentru a diagnostica problemele cu serverul nostru, pentru a administra acest site, pentru a analiza tendințele, pentru a urmări navigarea unui utilizator pe site, pentru a colecta informații demografice și pentru a ne ajuta să înțelegem preferințele vizitatorilor și nevoile acestora.

Cookie-urile și alte tehnologii similare ne ajută să îmbunătățim website-ul și să oferim un conținut mai bun, personalizat. Pentru mai multe informații despre utilizarea cookie-urilor pe website, vă rugăm să consultați Politica de administrare a modulelor cookie disponibilă pe website-ul nostru.

 

De asemenea, pe website-ul www.imobiliare4you.ro puteți întâlni legături/ link-uri către alte website-uri pentru informarea dumneavoastră (www.LinkedIn.com, www.facebook.com,  www.plus.google.com, www.twitter.com  etc) și pe care societatea noastră nu le controlează. Aceste website-uri pot funcționa independent de website-ul nostru și pot avea propriile notificări, declarații sau politici de confidențialitate. Vă recomandăm să le treceți în revistă înainte de a trimite orice informații personale acestor website-uri, pentru a înțelege cum pot fi procesate datele personale în legătură cu aceste website-uri conectate. Nu suntem responsabili pentru conținutul sau opiniile exprimate pe website-urile care nu ne aparțin sau care nu sunt gestionate de noi, pentru politicile sau practicile de confidențialitate ale altor operatori de date, pentru modul în care website-urile acestora își gestionează datele sau pentru serviciile terțelor părți.

 

      3. SCOPURILE PRELUCRĂRII

IMOBILIARE 4 YOU prelucrează datele cu caracter personal colectate prin intermediul website-ului www.imobiliare4you.roîn următoarele scopuri:

 • Efectuarea demersurilor înainte de încheierea unui contract între societate și client (spre exemplu: pentru încheierea unui contract de intermediere sau achiziție a unui imobil de pe site);
 • Contactarea clientului prin intermediul mijloacelor de comunicare cu scopul de a-i aduce la cunoștință/notifica informații despre un anumit imobil (de ex.: caracteristici imobil, costuri întreținere, disponibilitate ocupare spațiu, programare vizită imobil s.a.).
 • Informarea utilizatorilor cu privire la diverse solicitări adresate prin intermediul formularului de contact.
 • Soluționarea reclamațiilor și a sesizărilor formulate online.
 • Colectarea de informații de la consumatori privind gradul de satisfacție referitor la serviciile prestate de către Societate.
 • Reclamă, marketing și publicitate pentru: a prezenta și oferi promovare sau reclamă personalizată și/sau generală activității sau serviciilor pe care le oferim, îmbunătățirea serviciilor, pentru activități de marketing direct prin intermediul oricăror mijloace de comunicare la distanță (telefon/poștă/email/sms/fax) sau a informărilor comerciale/ reclamelor privind imobilele din portofoliu și promoțiile/ofertele noastre speciale, adresate în mod direct și specific unei anumite persoane, în cazul în care clientul a acceptat aceasta.
 • În vederea îmbunătățirii experienței oferite pe site, a diverselor analize sau raportări privind modul de funcționare al site-ului, sau a preferințelor de consum ale vizitatorilor site-ului.
 • Pentru a diagnostica sau remedia probleme tehnice de funcționare a website-ului.
 • Pentru soluționarea oricăror sesizări/plângeri/solicitări ale persoanelor vizate, precum și pentru constatarea sau revendicare unui drept în instanță, soluționarea litigiilor sau investigațiilor în care societatea noastră este parte.
 • Alte scopuri compatibile celor descrise mai sus.

 

            4. TEMEIURILE PRELUCRĂRII

Temeiul legal al prelucrării datelor cu caracter personal conform scopurilor mai sus indicate este:

 • Prelucrarea datelor dumneavoastră este necesară pentru executarea unui contract la care dumneavoastră, în calitate de persoană vizată, sunteți parte, sau pentru a face demersuri la cererea dumneavoastră înainte de încheierea unui contract, conform art. 6, lin. 1, lit. b) din Regulamentul UE 679/2016 (în ceea ce privește operațiunile de intermediere a vânzării/ cumpărării, furnizarea datelor dumneavoastră cu caracter personal este necesară pentru executarea contractului, refuzul furnizării datelor poate avea drept consecință imposibilitatea derulării raporturilor contractuale).
 • Prelucrarea este necesară în vederea îndeplinirii unei obligații legale care îi revine operatorului, conform prevederilor art. 6, alin.1, lit. c) din Regulamentul UE 679/2016 (în ceea ce privește operațiunile de înregistrare în evidențele contabile ale societății conform normelor fiscale, refuzul furnizării datelor poate avea drept consecință imposibilitatea de a vă putea oferi serviciile prin intermediul site-ului)
 • Consimțământul dumneavoastră pentru prelucrarea datelor cu caracter personal, conform prevederilor art. 6, alin. 1, lit. a) din Regulamentul UE nr. 679/2016, dat în scop de comunicare newsletter și marketing, în cazul în care l-ați furnizat. Vom comunica cu dumneavoastră prin email prin newsletter-uri periodice, trimiterea de mesaje comerciale legate de promoțiile noastre, precum și orice alte mesaje tranzacționale în legătură cu serviciile noastre (felicitări, cupoane cadou sau alte mesaje speciale). Aveți posibilitatea de a vă retrage în orice moment consimțământul prin urmarea instrucțiunilor de dezabonare din fiecare email („unsubscribe”) sau prin transmiterea opțiunii de dezabonare prin intermediul formularului de contact.
 • Prelucrarea este necesară în scopul interesul legitim de a îmbunătăți permanent experiența dumneavoastră pe site, pentru securitate (pentru a păstra acest website securizat împotriva fraudei și altor activități ilegale) și protejarea drepturilor și intereselor IMOBILIARE 4 YOU și ale partenerilor colaboratori, conform prevederilor art. 6, alin. 1, lit. f) din Regulamentul UE nr. 679/2016. Furnizarea datelor în acest scop nu este obligatorie, refuzul furnizării datelor nu va avea urmări negative pentru dumneavoastră.

 

            5. DURATA PRELUCRĂRII DATELOR CU CARACTERPERSONAL

IMOBILIARE 4 YOU prelucrează datele cu caracter personal doar pe durata necesară pentru îndeplinirea scopurilor de prelucrare mai sus menționate, iar ulterior, pentru respectarea cerințelor legale în vigoare și pentru protejarea drepturilor legale și a intereselor administratorului website-ului.

În cazul operațiunilor de vânzare, prelucrarea datelor se va efectua pe întreaga perioadă a raporturilor contractuale și ulterior conform obligațiilor legale ale societății în materie financiar- contabilă/arhivare.

Informațiile colectate de cookies sunt stocate timp de 12 luni în vederea realizării de analize și rapoarte legate de performanța website-ului. Ele vor fi șterse ulterior acestei perioade.

             6. TRANSMITEREA/DEZVĂLUIREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Pentru îndeplinirea scopurilor de prelucrare, IMOBILIARE 4 YOU poate dezvălui datele dumneavoastră cu caracter personal către parteneri, către terțe persoane sau entități care sprijină desfășurarea activității societății noastre prin intermediul site-ului, precum: furnizori de servicii IT (mentenanță, dezvoltare software, găzduire site), furnizori de servicii de marketing, furnizorii de servicii de contabilitate, de arhivare în format fizic/electronic, de servicii juridice ori la solicitarea organelor fiscale sau a altor autorități competente de control ale statului, în baza și limitele prevederilor legale și ca urmare a unor cereri expres formulate.

Putem transmite datele și altor părți având consimțământul sau potrivit instrucțiunilor dumneavoastră.

Ne vom asigura, în limite rezonabile, că datele dumneavoastră nu părăsesc Spațiul Economic European, însă, în măsura în care vom transfera date către state din afara SEE, ne vom asigura, în toate cazurile, că transferurile sunt legitime, având la bază consimțământul dumneavoastră explicit sau alt temei legal.

 

             7. DREPTURILE DUMNEAVOASTRĂ

 • Dreptul de a solicita accesul la datele dumneavoastră cu caracter personal: dreptul de a obține, de la IMOBILIARE 4 YOU, la cerere și în mod gratuit, confirmarea faptului că datele dumneavoastră cu caracter personal sunt sau nu sunt prelucrate de către IMOBILIARE 4 YOU și dreptul de a fi informat cu privire la respectiva prelucrare;
 • Dreptul de a rectifica datele dumneavoastră cu caracter personal: dreptul de a obține de la IMOBILIARE 4 YOU rectificarea datelor dumneavoastră cu caracter personal incorecte/incomplete;
 • Dreptul de a șterge datele dumneavoastră cu caracter personal:dreptul de a obține de la IMOBILIARE 4 YOU, ștergerea datelor dumneavoastă cu caracter personal, însă în acest caz nu veți mai beneficia de serviciile de vânzare și de utilizare a contului. Acest drept nu va putea fi exercitat în măsura în care IMOBILIARE 4 YOU are obligația conform legii să păstreze și să proceseze anumite date cu caracter personal, de exemplu în cazul vânzării/înregistrarea operațiunilor contabile. Datele pot fi șterse în următoarele situații:
  • acestea nu mai sunt necesare pentru îndeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate sau prelucrate;
  • în cazul în care este retras consimțământul și nu există niciun alt temei juridic pentru prelucrare;
  • în cazul în care vă opuneți prelucrării și nu există motive legitime care să prevaleze;
  • în cazul în care datele cu caracter personal au fost prelucrate ilegal;
  • în cazul în care datele cu caracter personal trebuie șterse pentru respectarea unei obligații legale;
  • datele cu caracter personal au fost colectate în legătură cu oferirea de servicii ale societății informaționale conform dreptului Uniunii sau dreptului intern sub incidența căruia se află operatorul.
 • Dreptul de a restrictiona prelucrarea: dreptul de a obtine de la IMOBILIARE 4 YOU restricția de prelucrare, în următoarele cazuri:
 • (i) acuratețea datelor cu caracter personal este contestată de dumneavoastră;
 • (ii) procesarea este nelegală și prin urmare, vă opuneți ștergerii datelor cu caracter personal, solicitând în schimb restricționarea prelucrării;
 • (iii) IMOBILIARE 4 YOU nu mai are nevoie de datele dumneavoastră cu caracter personal, dar dumneavoastră solicitați aceste date pentru stabilirea, exercitarea și apărarea unor pretenții legale.
 • Aveți dreptul de a vă opune în orice moment, în mod gratuit și fără nicio justificare ca datele dumneavoastră cu caracter personal să fie prelucrate în scop de reclamă, marketing și publicitate sau să fie dezvăluite unor terți într-un asemenea scop.
 • Dreptul la portabilitatea datelor, respectiv dreptul de a primi datele cu caracter personal printr-o modalitate structurată, folosită în mod obișnuit și într-un format ușor de citit, precum și dreptul ca aceste date să fie transmise de către IMOBILIARE 4 YOU către alt operator de date, în măsura în care sunt îndeplinite condițiile prevăzute de lege;
 • Dreptul la opoziție, reprezintă dreptul ca în orice moment, din motive legate de situația dumneavoastră particulară, să vă opuneți prelucrării datelor în temeiul interesului legitim, cu excepția cazului în care IMOBILIARE 4 YOU are motive legitime și imperioase care justifică prelucrarea și care prevalează asupra intereselor, drepturilor și libertăților persoanelor vizate sau atunci când scopul prelucrării este constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept în instanță;
 • Dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale automate, reprezintă dreptul de a nu fi subiectul unei decizii luate exclusiv pe baza unor activități de prelucrare automate, inclusiv crearea de profiluri, care produce efecte juridice sau vă afectează în mod similar într-o măsură semnificativă;
 • Dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere sau instanțelor competente, atunci când considerați că datele cu caracter personal sunt prelucrate în mod nelegal de către IMOBILIARE 4 YOU. Astfel, beneficiați de dreptul de a vă adresa Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal la adresa: București, B-dul G-ral Gheorghe Magheru, nr. 28-20 Sector 1 ori prin e-mail la: anspdcp@dataprotection.ro, sau instanțelor competente pentru apărarea oricăror drepturi garantate de legislația privind protecția datelor cu caracter personal care v-au fost încălcate.

Drepturile mai sus menționate sunt expres prevăzute în Regulamentul 679/2016 pentru protecția persoanelor fizice cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date.

Aceste drepturi pot fi exercitate de către dumneavoastră în orice moment.

 

         8. CUM PROTEJĂM DATELE CU CARACTER PERSONAL

IMOBILIARE 4 YOU pune în aplicare măsuri de siguranță administrative, tehnice, organizatorice și fizice pentru a proteja datele dumneavoastră cu caracter personal împotriva distrugerii accidentale, ilegale sau neautorizate, pierderii, alterării, accesării, comunicării sau utilizării în alte scopuri.

Facem tot posibilul pentru a păstra datele dumneavoastră în siguranță. Utilizăm protocoale sigure pentru comunicare și transfer de date (cum ar fi HTTPS), folosim anonimizarea și pseudonimizarea acolo unde este cazul. Monitorizăm sistemele noastre pentru posibile vulnerabilități și atacuri.

Însă, chiar dacă facem tot posibilul, nu putem, garanta că transmisiile de date pe Internet pot fi 100% sigure. În consecință, nu putem asigura sau garanta securitatea informațiilor pe care le transmiteți și înțelegeți că orice informație pe care o transferați către noi, se face pe propriul dumneavoastră risc. Cu toate acestea, societatea noastră folosește măsuri de securitate a site-ului în conformitate cu cele mai bune practici pentru a proteja site-ul web, e-mailurile și listele de corespondență.

De asemenea, suntem conștienți că pot apărea incidente de utilizare greșită sau incursiuni neautorizate de program. În aceste situații, obiectivele noastre sunt de a izola cât mai rapid problema, pentru a asigura sau restabili funcționalitatea corespunzătoare și pentru a minimiza neplăcerile utilizatorilor noștri. Dacă este necesar, vom informa autoritățile competente cu privire la încălcările de securitate a datelor. Vom face tot ce putem în mod rezonabil pentru a preveni încălcarea securității și pentru a asista autoritățile în cazul în care vor apărea încălcări.

Vă informăm că sunteți deplin responsabil pentru menținerea confidențialității parolei și a informațiilor înregistrate pe acest site, precum și pentru toate înregistrările realizate pe contul dumneavoastră. Prin prezenta, consimțiți să notificați în scris reprezentanții IMOBILIARE 4 YOU indicați în cuprinsul acestei Politici de confidențialitate, cu privire la orice utilizare neautorizată a parolei dumneavoastră, respectiv a contului dumneavoastră. IMOBILIARE 4 YOU nu poate fi ținută responsabilă pentru niciun fel de prejudiciu rezultat ca urmare a neîndeplinirii acestor obligații de către dumneavoastră.

 

         9. ACTUALIZAREA POLITICII NOASTRE

Continutul acestei Politici poate fi actualizat periodic, prin republicarea versiunii revizuite în pagina pe care o vizualizați la acest moment. În cazul unor modificări semnificative vă vom informa depre acestea prin note de informare ușor vizibile postate pe website-ul nostru, indicând la începutul documentului când a fost făcută cea mai recentă actualizare. Versiunea revizuită intră în vigoare la data publicării pe website. Responsabilitatea de a verifica conținutul acestei pagini pentru a fi la curent cu cea mai recentă versiune a acestui document vă revine în totalitate.

           10. CUM NE PUTEȚI CONTACTA

Dacă aveți întrebări sau comentarii despre prezenta Politică de confidențialitate privind prelucrarea datelor cu caracter personal, dacă doriți să vă exercitați drepturile sau să actualizăm datele cu caracter personal pe care le deținem despre dumneavoastră, vă rugăm să ne scrieți la următoarea adresa: Arad, Piața Arenei, nr. 3, ap. 5, jud. Arad sau prin e-mail la următoarea adresa de e-mail: contact@imobiliare4you.ro .